İçeriğe geç

Istanbuldan Feribotla Nereye Gidilir

İstanbul Balıkesir feribotla kaç saat?

Web sitemizden satın alacağınız İDO bileti ile İstanbul’dan Bandırma’ya 130 dakikada ulaşabilirsiniz. Deniz otobüsleri her gün 07:00 – 18:30 saatleri arasında sefer yapmaktadır. Açılış saatleri hava şartlarına göre değişiklik gösterebilir.

İstanbul Balıkesir feribotu kaç TL?

Yenikapı-Bandırma feribot bileti fiyatları ne kadar? Yenikapı-Bandırma feribot seferleri için bilet fiyatları sezona ve firmaya göre değişiklik gösterebilir. Genel olarak bilet fiyatları 550 TL ile 640 TL arasında değişmektedir.

İstanbul Mudanya feribotu kaç TL?

En popüler feribot güzergahlarının BUDO bilet fiyatlarıRotaFiyatİhlas_Armutlu – İstanbul Avrupa350,00 TLİstanbul Avrupa – Mudanya350,00 TLİstanbul Avrupa – İhlas_Armutlu350,00 TLMudanya – İstanbul Avrupa350,00 TL3 hat daha

İstanbul İzmir feribotu kaç para?

Eskihisar feribotlarına her türlü kara taşıtıyla girebilirsiniz. Ancak araç sınıfına göre bilet satış ücretleri farklılık göstermektedir. Örneğin 2024 yılında Eskihisar feribot ücreti otomobil için 210 TL, kamyonet için 315 TL’dir. Gidiş-dönüş biletlerinde %30’a kadar tasarruf edebilirsiniz.

İstanbul Ayvalık Feribotu var mı?

Ayvalık’a Deniz Yoluyla Ulaşım Eğer Ayvalık’a karayoluyla ulaşmak istemiyorsanız bir diğer seçeneğiniz de deniz yoluyla ulaşımdır. İstanbul’un Bostancı ve Yenikapı semtlerinden kalkan deniz otobüsleri ile Ayvalık’a kısa sürede ulaşmanız mümkündür.

İstanbul’dan Balıkesir’e vapur var mı?

İDO biletleri İstanbul – Bandırma seferi için geçerlidir. BTT sefer saatleri Kadıköy-Yenikapı-Bandırma deniz otobüsü seferlerine göredir. Ödeme uçuştan önce BTT gişesinden Balkart (Balıkesir Kart) ile yapılır.

Erdek İstanbul arası feribotla kaç saat?

Yenikapı Bandırma İstanbul Deniz Otobüsü (İDO) hizmetleri ile 2 saatte hızlı ulaşım sağlanabilmektedir. İDO’yu tercih edenler araçlı veya araçsız seyahat etme imkânına sahiptir.

Yenikapı Bandırma feribotu kaç saat?

Yenikapı-Bandırma arası mesafe 2,5 saat, yolculuk rahat. Bandırma’dan sonra yol kısalıyor. Bu yorum bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşüdür ve Tripadvisor LLC’ye ait değildir.

İstanbul Çanakkale feribot seferi var mı?

Deniz yolu. Nasıl gidebilirim? İstanbul Yenikapı ile Bandırma İskelesi arasında çalışan hızlı feribotla Çanakkale’ye ulaşmak mümkündür.

İstanbul Bursa vapurla kaç saat sürer?

İstanbul yolcularının yüzde 32’si, Bursa yolcularının ise yüzde 36’sı iş seyahatinde bulunuyor. Deniz otobüsleri, Kabataş’tan hareket ettikten 20 dakika sonra Kadıköy İskelesi’ne ulaşıyor ve 1 saat 40 dakikada Bursa’ya varıyor.

İstanbuldan Bursa’ya neyle gidilir?

Bursa’ya İstanbul’a özel feribot ve deniz otobüsleriyle de ulaşabilirsiniz. Bursa’ya seyahat etmek için son seçenek uçak biletini seçmektir. Türkiye’deki tüm havalimanlarından uçakla kısa sürede Bursa’ya uçma olanağınız bulunmaktadır.

Yenikapı’dan feribotla nerelere gidilir?

İDO Yenikapı Terminali üzerinden 10 farklı noktaya ulaşım sağlanıyor. Bu; Armenlu, Armenlu Tatil Köyü, Avşa Adası, Bandırma, Bursa, Çınarcık, Esenköy, Kumla, Marmara Adası ve Yalova.

Eminönü’nden vapurla nereye gidilir?

Boğaz Hattı Vapuru, Kabataş, Beşiktaş, Ortaköy, Ösküdar, Kuzguncuk, Beylerbeyi, Çengelköy, Arnavutköy, Bebek, Kandilli, Kuku, Anadolu Hisarı, Kanlıca, Pa. Eminönü ve Anadolu Kavağı’nda sona ermektedir. Beykoz, Büyükdere, Sarıyer, Rumeli Kavağı, Anadolu Kavağı…

İstanbul Yalova feribotu kaç TL?

En popüler İDO feribot seferlerinin bilet fiyatlarıRotaFiyatİstanbul Anadolu – Yalova175,00 TLAlova – İstanbul Anadolu175,00 TLİstanbul Avrupa – Mudanya338,00 TLMudanya – İstanbul Avrupa343,00 TL5 hat daha

İstanbul’dan Samsun’a gemi var mı?

Bandırma Vapuru, Mustafa Kemal Atatürk ve maiyetini 9. Ordu Müfettişi olarak İstanbul’dan Samsun’a götüren gemidir.

İstanbul Balıkesir arası kaç saat sürüyor?

İstanbul ile Balıkesir arasındaki mesafe kaç kilometredir? İstanbul ile Balıkesir arasındaki mesafe yaklaşık 353 km’dir. Kamil Koç ile İstanbul’dan Balıkesir’e yolculuğunuzun en az 3 saat 34 dakika sürmesi bekleniyor.

Yenikapı Bandırma feribotu kaç saat sürüyor?

Yenikapı-Bandırma arası mesafe 2,5 saat, yolculuk rahat. Bandırma’dan sonra yol kısalıyor. Bu yorum bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşüdür ve Tripadvisor LLC’ye ait değildir.

İstanbul Balıkesir Bandırma arası kaç saat?

İstanbul’dan Bandırma’ya en ucuz otobüs biletini bulun. Kamil Koç ile İstanbul’dan Bandırma’ya seyahat etmek ekonomik ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe 312 km’dir ve yolculuk yaklaşık 3 saat 15 dakika sürer.

İstanbul’dan Balıkesir’e bilet ne kadar?

İstanbul Balıkesir arası uygun otobüs seferleri için bilet fiyatlarıOtobüs FirmasıBilet FiyatıOrtalama seyahat süresiKale Travel475,00 TL5 saat 36 dakikaKamil Koç490,00 TL5 saat 18 dakikaPamukkale Turizm500,00 TL4 saat 50 dakikaMetro Turizm500,00 TL5 saat 15 dakika5 hat daha

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Yeditepe Escort