İçeriğe geç

Hopi Boynerin Mi

Hopi kimin markası?

Dünyada ve Türkiye’de bir ilk olan Hopi, Boyner Grup’un “koşulsuz müşteri memnuniyeti” yaklaşımı, perakende deneyimi ve müşteri içgörülerinin mobil teknolojiyle birleşmesinden 2015 yılında doğdu.

Boyner Hopi ne demek?

Yetkili markalardan Hopi’nizle alışveriş yaptığınızda, ödeme sırasında telefonunuz olan Hopi QR kodunuzu göstererek Paracık kazanabilirsiniz. Hopi QR kodunun altındaki kodu girerek anında Paracık kazanabilirsiniz.

Hopi hangi bankanın?

hopi, Kredim (TURK Finansman A.Ş.)

Hopi satıldı mı?

Param, yatırımın bir parçası olarak azınlık hisselerinin elden çıkarılmasıyla HOPI’ye 100 milyon dolar değerinde yatırım yaptı. Hopi, Boyner Group şemsiyesi altında faaliyetlerine devam etti ve Param ortaklığı ve yatırımı aracılığıyla finansal teknoloji alanındaki iddiasını güçlendirdi.

Boyner’in kendi markaları hangileri?

MARKALARIMIZ01Altınyıldız.02Boyner.03BR Perakende.04Hopi.

Hopi şirketi nerede?

AOS 55. Sokak 42 Maslak Sitesi No:4 Kat:8 Kolektif House Sarıyer / İstanbul adresinde bulunan, İnternet adresi www..tr, Tel.: 0 850 222 05 80, Müşteri Hizmetleri Telefonu: 0 850 200 66 88, E-Posta: .tr /.trMersis: 0335041279900014), veri iletişimine sahip akıllı cihazlara (cep telefonları) yönelik tasarlanmıştır.

Hopi a101’de geçerli mi?

Hopi | Hopi her alışverişinizde daha fazla Paracik demektir. Şimdi .tr’den yapacağınız alışverişlerde %1 ek indirimle %55’e varan indirim fırsatını yakalayabilirsiniz…

Boyner Hopi İndirimi Nasıl Kullanılır?

Kampanya nerelerde geçerlidir? Hopi üye web sitesi www..tr üzerinden Hopi QR kodumla yapılan alışverişlerde geçerlidir.

Hopi hangi mağazalarda geçer?

Hopi, yalnızca Türkiye sınırları içerisinde yer alan Hopi üye markalarının fiziki işyerlerinde ve Türkiye sınırları içerisinde hizmet veren ve Türkiye merkezli e-ticaret sitelerinde kullanılabilir.

Boyner hangi bankayla çalışıyor?

Uygulama Garanti Bankası A.Ş. tarafından gerçekleştirilmektedir.

Hopi ile nasıl alışveriş yapılır?

MY HOPİ QR KODU Alışverişlerinizde Hopi QR Kodunu kasada ibraz ederek, online alışverişlerinizde ise alttaki kodu girerek kampanyalardan faydalanabilirsiniz.

Hopi kartsız taksit nedir?

Taksitle satın alabilir miyim? Hopipay kartı ön ödemeli bir kart olarak çalışır ve kredi kartı gibi taksitle ödeme seçeneği sunmaz. Ancak, Harcamaya Hazır limitini aktifleştirerek taksit avantajından yararlanabilir ve kredi kartınız olmadan Hopi’ye bağlı markalardan taksitle satın alabilirsiniz.

Hopi sahibi kimdir?

Türkiye’nin lider mağazacılık ve moda perakende grubu Boyner tarafından 2015 yılında faaliyetlerine başlayan Hopi, Boyner Grup BNR Teknoloji A.Ş.’nin bir şirketidir. tarafından yönetilmektedir.

Hopi açılımı nedir?

İsminin tam anlamıyla “iyi, barışçıl” veya “zeki” anlamına gelen Hopi Kızılderilileri, Pueblo adı verilen güneybatı grubundan geliyor.

Hopi ücretsiz midir?

Hopi Nedir? Yeni alışveriş dostunuz Hopi, akıllı telefonunuza yükleyebileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.

Hopi hangi petrolde geçerli?

Kampanya kapsamında günde en fazla üç (3) kez, günde toplam 150 litre ve ayda toplam 500 litre akaryakıt alımı yapılabilmektedir. Kampanya kapsamında kazanılan Paracikler sadece kampanyaya katılan BP istasyonlarında akaryakıt/LPG alımlarında kullanılabilir, diğer Hopi üye işyerlerinde kullanılamaz.

Hopi Migrosta geçerli mi?

Migros artık Hopi’de! – Tarifler | Güzellik bakımı | Sağlık ve yaşam.

Hopi a101’de geçerli mi?

Hopi | Hopi her alışverişinizde daha fazla Paracik demektir. Şimdi .tr’den yapacağınız alışverişlerde %1 ek indirimle %55’e varan indirim fırsatını yakalayabilirsiniz…

Hopishop nedir?

Hopishop, her sekiz kişiden birinin kullandığı ve 11 milyondan fazla kullanıcısı olan mobil sadakat uygulaması Hopi’nin online alışveriş adresidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir